Home



Helena Avenue Residence One




View from Living Room to Hall

View Into Front Hall


Like many of our house renovations, this project is accretive, with incremental renovations occurring over many years. Renovations include the master bedroom bed surround, new kitchen cabinets and configuration to create a child’s “creative area” adjoining the kitchen, cutting out areas of wall and floor and adding skylights to allow light to penetrate through rooms to the dark centre of the house, an addition to replace an old glazed porch, and a basement renovation to create more organized storage and playroom.



< Before : View plan >





View from the Kitchen to Dining Room

Porthole Into Dining Room From Kitchen




View of the Kitchen looking North

Kitchen Peninsula




The North Façade

View from the garden




Looking up at teh Northwest corner

Detail of corner windows




View from the neighbour's yard

Looking Back at The House





project credits >